logo

"Baasjes" gezocht !

Opgelet:

 • Ben je echt klaar voor een kat? We willen benadrukken dat je goed moet nadenken over de adoptie van een kat. Een kat is een vriend voor het leven, en als je de kat die je adopteert geen stabiele en katvriendelijke thuis kunt geven, of niet de nodige financiële middelen hebt, begin er dan aub niet aan! Ga dus niet over één nacht ijs, en informeer je ook op www.huisdierinfo.be, en ontdek of jij klaar bent voor een kat!
  Een goede raad voor een gelukkige kat: Lees het boek "I love happy cats" van Anneleen Bru. Voor wie al een kat of meerdere katten heeft, er eentje in huis wil halen of er nog een kat bij wil nemen, is dit verplichte literatuur...
  www.ilovehappycats.be
  www.felinova.be

    


 • Onze te adopteren katten zijn bij vertrek hetzij gecastreerd, hetzij gesteriliseerd. Tevens zijn ze ingeënt, ontwormd en gechipt. Dit betekent dat ook kittens gesteriliseerd zullen worden vóór ze naar hun nieuwe thuis vertrekken.
 • De prijs die voor een kat betaalt, is een onkostenvergoeding voor de castratie of sterilisatie, de (1ste) inenting, de chip en de ontworming.
 • Wens je meer informatie over een te adopteren kat of de adoptieprocedure en -voorwaarden, of wil je ze eens komen bezoeken? Bel dan naar 0477 / 94 08 21, email naar info@hetfelixproject.be of doe een persoonlijk berichtje naar onze Facebookpagina.

  Ga naar onze Facebook pagina  

Adoptie op afstand:
Ben je niet de mogelijkheid om een kat te adopteren, dan kun je kiezen voor adoptie op afstand!
Je kunt peter of meter worden van 1 van de vaste katten of langblijvers.
Je maakt hiervoor iedere maand een bijdrage naar keuze over voor jouw adoptiekat op afstand. Regelmatig sturen we je een update met informatie over het wel en wee van je kat. Verhuist je adoptiekat op afstand alsnog naar een vaste stek, ben je vrij te kiezen voor een andere kat.
Interesse? Stuur dan een berichtje naar ons email-adres (zie hierboven).


Grumpy & Fiona.., 02/2017, week 2

GRUMPY EN FIONA OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE THUIS! DEZE 2 KATTEN VERBLIJVEN NIET IN ONZE OPVANG.
Grumpy is een zwart kortharig katertje van 2011, hij is niet gechipt. Is een heel lieve knappe kerel maar heeft nogal wat schrik en veel tijd nodig om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en mensen, maar eens hij je kent is het een echte knuffelbeer. Grumpy houdt ook van rust dus best niet bij kleine kindjes. (Hier zit een dochter van 2.5 en dat geeft hem enorm veel stress).
Fiona is een zwarte langharige knappe dame. Ze is van 2012, steriel en gechipt. Fiona is een heel lieve vriendelijke en nieuwschierige dame. Een echt fletspoep ook. Totaal het tegenover gestelde van Grumpy. Ik sta er wel op dat ze samen geplaatst worden aangezien ze al jaren samen zitten!
Interesse? Bel 0495 33 98 55. Ze verblijven in ZONHOVEN!

 

Beroemde Genky.., 06/2017, week 3

Hier is hij dan... Heb jij hem ooit gezien in Genk op de fruitmarkt? Ontzettend veel meldingen kregen wij binnen van een kat die op de fruitmarkt in Genk zou rondlopen. Meldingen zoals: "De kat is erg mager en zit dag en nacht buiten." Na het zien van een foto vonden wij dit niet verontrustend, de kat zag er goed uit. We dachten dus ook: "Er zal toch wel een eigenaar zijn van de kat." Maar de meldingen bleven binnenkomen. Dus namen we er toch een kijkje... Verschillende eetbakjes van buurtbewoners stonden uitgezet. Fijn om te zien dat er toch veel mensen zijn die ook inzitten met de zwervers! Echter zagen we onmiddelijk dat hij niet gecastreerd was en besloten we toch om hem te vangen. Slim was hij wel: eten kon hij goed, maar in de vangkooi lopen tot achter vond hij maar verdacht. Toch is het gelukt om hem te vangen. Een moeilijke start in het begin... Wat wil je ook, altijd vrij en nu in de opvang. We wilden hem echter niet terugplaatsen. Ondanks de goede zorgen die hij kreeg van de buurt, verdient hij toch ook een warme mand. Ondertussen laat hij zich al meer zien en kan je hem ook benaderen en aaien. Hem opnemen vind hij nog eng. Met andere katten kan hij goed om.
Wie heeft interesse in deze beroemde Genkenaar die aldus de naam GENKY kreeg?

 

Sookie.., 07/2017, week 2

SOOKIE zoekt een nieuwe thuis (ze woont niet in ons asieltje, wij bemiddelen enkel)
Mijn naam is sookie, ik ben geboren op 1 april 2016. Ik ben een hele lieve aanhankelijke sociale poes en doe zelfs geen spin kwaad. Helaas wilt mijn ouder vriendje niet met me spelen en ben ik niet zo een heel blije kat in dit huisje waar ik nu woon. En aangezien mijn baasjes hebben besloten het oudste beestje te houden, zoek ik dus een leuk nieuw huisje. Ik speel graag en wordt heel graag geaaid. Eens je over mijn rugje gaat, laat ik je niet meer met rust. Ik wil graag andere speelkameraadjes in huis want ik ben echt wel een lieve sociale poes. Ik kan ook heel goed overweg met kindjes, dus die mogen me ook altijd komen aaien.
Enkel bij serieuze interesse bellen naar 0472 667376.

 

Flo & Frenzie.., 08/2017, week 1

FLO & FRENZIE, broer en zus. Nog maar 11 maandjes oud en vinden maar geen thuis... Ze zijn geboren op 1/09/16, en omdat ze zo graag in elkanders gezeldschap vertoeven, willen we ze liefst samen plaatsen. Flo en Frenzie zoeken een thuis waar er geen al te kleine drukke kinderen zijn. Ze verblijven bij een opvanggezin in As. Wie wil deze mooie tweeling een warme thuis geven? Ze verdienen het ook!

 

Mila.., 09/2017, week 4

Deze grote ogen kunnen veel zeggen... Bang van mensen.. wie weet wat ze allemaal heeft meegemaakt, wie zal het ons zeggen? Maar dat neemt niet weg dat ze ook recht heeft op een THUIS. Een asiel is geen THUIS voor een kat, ook al lopen ze hier vrij rond. Ze zijn met teveel, en de schuwere katten krijgen geen kans om tot rust te komen. Durf jij het aan om een kat in huis te halen die bang van je heeft? En je na een tijd trots kan zeggen dat ze zich toch heeft aangepast? Dat jij degene bent die deze katten een kans geeft, ook al duurt het wat langer? Mila is heel sociaal met andere katten en nog maar 1,5 jaar oud

 

Felix.., 09/2017, week 4

Dezelfde ogen als onze Mila, tevens ook uit hetzelfde nest. Bang van mensen.. wie weet wat hij allemaal heeft meegemaakt, wie zal het ons zeggen? Maar dat neemt niet weg dat hij ook recht heeft op een THUIS. Een asiel is geen THUIS voor een kat, ook al lopen ze hier vrij rond. Ze zijn met teveel, schuwere katten krijgen geen kans om tot rust te komen. Durf jij het aan om een kat in huis te halen die bang van je heeft? En je na een tijd trots kan zeggen dat ze zich toch heeft aangepast? Dat jij degene bent die deze katten een kans geeft, ook al duurt het wat langer? Felix is heel sociaal met andere katten en nog maar 1,5 jaar oud.

 

Emjay.., 01/2018, week 3

Haloha iedereen, mag ik mij even voorstellen... Mijn naam is EMJAY en ik ben een jonge, gezonde kerel van 1.5 jaar. Mijn grootste troef is mijn zelfstandigheid. Op schoot liggen vind ik maar niets, nog niet... maar naast je liggen voor een paar aaitjes, kan ik wel smaken. Ze zeggen dat ik een beetje dominant ben, maar een kerel moet toch zeggen waar het op staat hé. Ik leer echter snel, en wie weet ontdek jij mijn zachte inborst wel. Ben jij degene die het levensavontuur met mij wil aangaan?

 

Bob.., 02/2018, week 3

Ahhh, wat een lieverds toch, die schatjes van Felix.Ik kwam op Valentijn op de beroemde Facebook! Ik ga er dan ook maar even lekker bij liggen :). Wie kent mij nog? Jaaaaa Inderdaad, dat klopt! Ik ben dè BOB :), Bob met de epilepsie. Hier fluisteren ze in mijn oor dat ik evenveel recht heb op een gouden mandje als al de rest. Dan ga ik die kans ook maar wagen :). Ik zoek een thuis waar vaak iemand thuis is, liefst iemand die dus ook niet werkt. Zodat ik zeker goed in de gaten gehouden kan worden wat betreft de epilepsie. Nu denken jullie misschien: oei, hoge kosten. Helemaal niet, enkel maar een pilletje of 2 dagelijks om mijn epilepsie onder controle te houden . Moest dit financieel echter een probleem vormen, willen die lieve mensen van Felix zelfs mijn pilletjes betalen. Als ik maar een goede thuis heb! Schatjes zijn het toch, hé?
Bob is een ongelooflijke lieve knuffelbeer, die onmiddelijk in je hart kruipt zodra je hem ziet. Hij is zachtaardig, komt graag knuffelen en slaat al eens graag een babbeltje met je.
Denk jij een goede zorgmama of -papa voor Bob te zijn? Aarzel niet en kom hem snel bezoeken. Zijn kattenmama hier in de opvang zal je alvast de nodige en juiste info geven over Bob's epilepsie.
Tot snel, Schootliggerpoot Bob,

   

Sandy.., 05/2018, week 4

Een zwarte parel met een rugzakje..., zo noemt mijn opvangmama mij. Wat er dan zoal in mijn rugzakje zit? Om te beginnen, heeeeel veel liefde om te geven. Ik kan zo erg genieten van aaikes en gekroel, dat ik je daar een spinconcert voor in de plaats geef. Ook zit er, helaas, diabetes in. Veel mensen schrikken nu, maar dat is heus zo erg niet hoor. Enkel twee maal daags een spuitje insuline, en je merkt er verder niet veel van.
In het verleden heb ik moeten vechten voor eten en dat zit er nu nog een klein beetje in. Niet dat ik met je ga vechten, maar ik heb nog steeds een beetje schrik dat dat lekkers weer weggenomen wordt. Dus schrok ik alles naar binnen. Maar ik werk eraan, eerlijk waar.
Als dame die weet wat ze wil, heb ik natuurlijk een reputatie opgebouwd, dus misschien is het toch maar beter als ik een huisje voor mij alleen krijg.
Mag ik bij jou mijn rugzakje verder uitpakken? Geef dan een seintje, en wie weet gaan wij binnenkort onze reis samen verder zetten.
Miauwkes van Sandy,

   

Billie.., 05/2018, week 4

Hoe zou jij je voelen als je als kitten het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan?
Hoe zou jij je voelen als je plots in een asiel terecht komt?
Hoe zou jij je voelen als je snakt naar een eigen plekje, maar het blijkbaar niet vanzelf gaat?
Hoe zou jij je voelen als je te horen krijgt dat je aids positief bent?
Zou je denken oh, het lukt me wel? Of zou je denken mijn leven is voorbij? Wie zou nu nog hopen op een nieuwe thuis? Ik zal jullie zachtjes fluisteren: ik hoop er echt nog steeds op. Al hebben vele mensen een verkeerd beeld van een aidskat, en zijn er zelfs bang voor. Toch voel ik dat er hier op deze hele grote aardbol één iemand is die weet dat ik nog heel veel gelukkige jaren kan rondlopen, één iemand die weet dat je helemaal geen schrik moet hebben van een aidskat, één iemand die weet dat kattenaids niet besmettelijk is voor mensen. En één iemand die dat akelige gevoel bij mij kan wegnemen, en mij nog kan omringen met liefde, warmte en zorg. Waar ben je? Laat snel van je horen!
Billie,

   

Mumbai.., 05/2018, week 4

Ja, hier sta je dan, knap en stoer, maar ook een beetje aangedaan. Je weet dat je eigenaar gevonden is, maar je niet meer terug wil... Inderdaad, hoe verschrikkelijk is dit wel niet. Maar lieve schat, geen verdiet. Bij ons krijg je alvast de beste zorgen tot we een nieuwe echte thuis voor je gevonden hebben.
MUMBAI is een erg sociale kat zowel voor mens als voor soortgenootjes. We schatten hem op een leeftijd van 4 jaar.
Denk jij de geschikte persoon te zijn voor hem? Ben jij degene die hem nooit meer kwijt wil? Laat het ons, en Mumbai, dan snel weten!

   

Wiebel zoek een bijzonder baasje.., 05/2018, week 4

Ik ben Oma WIEBEL, en ik heb heel wat ellende gekend. Dat heeft me getekend, waardoor je aan me merkt dat ik een beetje "anders" ben. Ik hou nog steeds van mensen, iedereen die ik heb ontmoet sinds mijn binnenkomst bij het Felix Project is zo ontzettend lief voor me. Maar ik heb ook minder fijne mensen gekend... Ik kan nog heel erg schrikken van aanrakingen, maar zodra ik besef dat het geen pijn doet, geniet ik er enorm van. Wanneer je me vastpakt, verstijf ik eerst van de schrik, maar zodra ik merk dat je me alleen maar liefdevol wilt knuffelen, ontspan ik en kan ik wel een uur lang als een slappe vaatdoek in je armen liggen genieten. En spinnen dat ik dan doe! Ik durf niet op tafels, stoelen of aanrecht te springen. Ook op bed of op de zetel durfde ik eerst niet. Mijn opvangmama heeft me stapje voor stapje moeten leren dat het oké is. Inmiddels lig ik urenlang heerlijk op bed en in de zetel, ik ben zo blij dat ik nooit meer op de koude vloer hoef te slapen! En ik word ook nog eens gestreeld wanneer ik lekker warm tegen een mens aan kruip. Ik kan soms nog steeds niet geloven hoe mooi het leven kan zijn op deze manier. Ik ben ook helemaal opgebloeid en meteen ook even aan mijn tweede jeugd begonnen. Ik speel, ren, en maak plezier als een kitten. Ik heb namelijk heel wat in te halen! Als ik niet aan het spelen ben, lig ik het liefst dichtbij je op de zetel of in bed. Dat is mogelijk wel iets wat je me opnieuw moet leren als ik bij je kom wonen, want ik ben heel bang om iets verkeerds te doen. Ik heb jou nodig om me duidelijk te maken waar ik op mag liggen en waar niet. Ik moet nog hard werken aan mijn eigenwaarde... Hopelijk vind ik een bijzonder baasje die me daarbij wil helpen. Iemand met veel geduld, die niet boos op me wordt als ik me anders gedraag dan "normaal". Als ik weer eens in paniek raak om niks, en jouw geruststelling en armen om me heen nodig heb. Als ik (héél zelden) eens de kattenbak niet op tijd weet te vinden. Ben jij die bijzondere persoon die mij een kans wil geven? Ondanks mijn rugzak en eigenaardigheden? Iemand die net zo zachtaardig is als ik?
Oma Wiebel,

   

Merlijn.., 06/2018, week 2

Abacadabra simsalabim hocus pocus pats... Zijn jullie nu allemaal betoverd? Ik ben namelijk MERLIJN, de tovenaar. En nu hoor ik jullie denken van "jaja, natuurlijk...", maar het is echt waar! Als je mij tegenkomt, tover ik zomaar een glimlach op je gelaat. Wil je het eens uitproberen? Doe dan een berichtje naar Het Felix Project, en wie weet, misschien betover ik binnenkort jou wel helemaal.

   

Nielson & Coffee.., 07/2018, week 3

NIELSON (ros-wit) is heel erg sociaal en heeft geen schrik van mensen die hij niet kent. Hij zal betrokken zijn met alles wat je doet. Hij is erg nieuwsgierig en vraagt veel affectie van zijn baasje. Als je thuis bent zal Nielson zeer snel bij je in de zetel kruipen. Ook met kindjes is hij heel lief. Nielson heeft een blijvende aantasting op de oogjes maar heeft hier geen last van.
COFFEE (zwart-wit) is in het begin iets voorzichtiger dan zijn kameraad. Hij is afwachtend met nieuwe mensen, maar zodra het rustiger is, zal ook hij je aandacht komen opeisen. En eenmaal hij je kent, komt hij maar al te graag op je schoot liggen om te knuffelen. Hij kan wel wat angstig zijn bij plotse bewegingen, maar na een aai over zijn kopje is dat snel voorbij. Hij en Nielson zijn de beste maatjes, onafscheidelijk zijn ze.
Het zijn katten van mei 2017 dus nog maar goed 1 jaar oud.
   

Hope & Faith.., 08/2018, week 4

Begin augustus, na ongeveer 11 weken langs een drukke weg zonder mama opgepikt. Toen nog twee piepkleine kittens... HOPE en FAITH. Ze zijn van schuwe, bange kittens opengebloeid tot aanhankelijke huiskatten. Hope (tijgertje met wit) geniet van elke aandacht, begint onmiddellijk te spinnen en zoekt de aandacht ook zelf op. Faith (zwart-wit) moet eerst een dagje wennen aan de nieuwe omgeving, maar al snel is dit verdwenen en geniet dan ook van aaien en strelen. Onafscheidelijk duo waar Hope de koploper is. Knuffels, spelen alles vinden ze leuk. Ze zijn in de opvang met kinderen opgegroeid, twee grote katten en lieve honden.
Hope en Faith worden enkel samen geplaatst.
De 2 eerste foto's zijn van begin augustus.

   

Peppie & Kokkie.., 08/2018, week 4

Herkennen jullie ze nog? Deze 2 werden in spoed naar de dierenarts gereden omdat PEPPIE amper nog reageerde op prikkels. KOKKIE stond zijn zusje bij en omarmde haar intens. 2 toppers die we dus ook enkel samen laten. Beide erg lief, speels en ondeugend. Nu een 10 weekjes oud en klaar om op zoek te gaan naar hun Forever Home! Zie jij een toekomst met deze 2 schatten wel zitten, aarzel dan niet!

   

Lana.., 08/2018, week 4

Gedumpt in Niel bij As.
LANA tovert een lach op je gezicht, ze is zo schattig, speels en knuffelig dat je er blij van wordt. Ze is als 1ste bij je en rent de hele speeltijd, als ze komt knuffelen dan spint ze gelijk de anderen en geniet ze van de aandacht. Lana wordt samen met 1 van haar zusjes geplaatst (Missi, Tira, Floor).

   

Missi.., 08/2018, week 4

Gedumpt in Niel bij As.
MISSI woog bij aankomst amper 500 gr maar was ondanks haar zieke lijfje een spring- en knuffelding. Nu is ze bijna 800 gr bijgekomen en is zeer aanhankelijk. Missi loopt je overal achterna voor een aai, speeltje, aandacht en is natuurlijk nieuwsgierig. Missi speelt graag met haar zusjes en wil ook samen met 1 van de andere geplaatst worden (Lana, Tira, Floor).

   

Tira.., 08/2018, week 4

Gedumpt in Niel bij As.
TIRA steelt net zoals haar zusjes ieders hart en speelt, klimt, spint en maakt koprollen van gekkigheid. Ze loopt je overal achterna en is altijd klaar voor een knuffelmoment. Zij wordt geplaatst met 1 van haar zusjes. (Lana, Missi, Floor).

   

Floor.., 08/2018, week 4

Gedumpt in Niel bij As.
FLOOR heeft de hulp van haar zusjes nodig om los te komen, maar eenmaal zover speelt ze gelijk de anderen, knuffelen gaat ook maar daarvoor moet ze je 100% vertrouwen. Ze speelt super graag en is altijd op ontdekking uit. Ook zij wordt geplaatst met 1 van haar zusjes (Lana, Missi, Tira)

   

Dobey.., 09/2018, week 1

DOBEY een guitig katertje van een 13 weekjes oud. Superlief en aanhankelijk. Ook geniet hij van lekkere dutjes bij de labrador. Het probleem aan zijn oogje is dat zijn wimpertjes naar binnen krullen. Dit zorgt voor wrijving op het oog. In de toekomst zal er een operatie plaatsvinden, uiteraard nog op onze kosten.
Wie geeft deze extreme knuffelbeer een mooie thuis?

   

Rose.., 09/2018, week 1

ROSE kreeg haar naam naar de schrijfster Karen Rose. Ze schreef een boek "De dood in haar ogen". Dit zagen we bij haar ook. Rose kwam bij Wendy in shock binnen. Uitgedroogd, onderkoeld. Met directe toediening van suikerwater, onderhuidsvocht was het toch mogelijk om haar erdoor te krijgen. Het begin was moeilijk. Dwangvoederen moest gebeuren. Maar uiteindelijk zag ze het weer zitten en vocht ze samen met ons mee voor haar leventje. Nu is ze klaar voor haar Forever home. Rose is een speelse en lieve vlotte meid.

   

Riggs.., 09/2018, week 1

Onze lieve RIGGS is blind. Hij werd gevonden aan de poort achter het natuurhulpcentrum. Werd hij daar gedumpt... wie zal het ons zeggen. Riggs zijn oogjes zagen er verschrikkelijk uit, wat moet hij een pijn gehad hebben. Ze waren niet meer te redden, en intussen zijn ze chirurgisch verwijderd, maar hij trekt verbazend goed zijn plan. Zowel met soortgenootjes als met de hond kan hij goed overweg. Voor Riggs zoeken wij een speciale thuis, waar hij nog lang gelukkig kan zijn. Hij wordt uiteraard enkel binnenshuis geplaatst!

   

Keesha.., 09/2018, week 1

Lieve KEESHA zoekt een speciaal baasje. Ze is namelijk blind en heeft een hartprobleempje, waarvoor ze dagelijks een pilletje neemt. Zij is gevonden in Leut, waar ze mogelijk haar thuis niet meer terug kon vinden. Een trombose of een infarct kostte haar haar zicht, maar ze geniet nog mateloos van haar aaitjes en een lekker hapje. Wij zoeken voor Keesha een warme, rustige thuis, waar ze oud mag worden en ontzettend verwend wordt.
Bent u verliefd geworden op ons mooie dametje... wij stellen u graag aan haar voor. Keesha wordt enkel binnenshuis geplaatst!

   

Neymar & Ruby.., 09/2018, week 3

Mijn pleegouders zijn ervan overtuigd dat ik, NEYMAR, geboren ben tijdens de eerste match van Brazilie op het WK. Omdat ik mij altijd op mijn rug laat vallen als je mij wilt aaien, hebben ze mij die naam gegeven. Ik snap het niet zo goed... wil alleen maar dat ze goed aan mijn buik kunnen. Maar goed, ook voor leven in huis moet je bij mij zijn. Op verkenning gaan, spelen, deugnieterij... ik kan het allemaal . Al hou ik er ook van om lekker lui in de zetel te liggen met mijn zusje RUBY. Ze is heel erg lief en ik zou niet meer zonder haar kunnen. Daarom zijn wij ook op zoek naar een mandje dat groot genoeg is voor ons beiden.
Wil jij samen met ons op verkenning?

   

Nina.., 10/2018, week 1

NINA, ze werd bij de dierenarts binnengebracht om ingeslapen te worden! Volgens de eigenaar "deed ze raar met haar staart en een poot". Na onderzoek en x-ray's bleek er helemaal niets aan de hand. Maar de eigenaar wou haar niet meer terug! Nina is heel sociaal met katten, maar heeft iets langer tijd nodig met mensen. Gezien haar achtergrond is dat ook niet zo vreemd, maar het komt vast en zeker goed.
Wil je deze mooie lapjespoes haar kans geven? Neem dan snel contact op.

   

Hugo & Bill.., 10/2018, week 1

Vrienden voor het leven, 8 pootjes op één buik, yin en yang..., dat zijn HUGO en BILL. Twee jonge, vitale kerels van 2017. Omdat ze zo verknocht zijn aan elkaar, worden ze enkel samen geplaatst.
Heb je interesse in deze twee lieverds, neem dan snel contact op met ons en wie weet, hebben jullie snel een date...

   

Jack.., 10/2018, week 1

JACK is een jonge volwassen kerel, die in het begin wat schuw is. Maar eens zijn vertrouwen gewonnen, heb je er een maatje voor het leven aan. Jack is echter niet zo gesteld op soortgenootjes, vandaar dat hij een thuis zoekt waar hij alleen jouw vriend mag zijn.
Interesse om deze jonge kerel eens te ontmoeten? Doe dan gerust een berichtje... en wie weet misschien...

   

Malkia & Zaya.., 10/2018, week 1

Moeder MALKIA en dochter ZAYA zijn na een plaatsing helaas teruggekomen in ons asiel. Niet omdat ze niet lief genoeg zijn, maar omdat het baasje zwanger bleek te zijn. Malkia en Zaya zijn erg aan elkaar gehecht, vandaar dat ze ook enkel samen geplaatst worden. Mama is 2,5 jaartjes jong en dochterlief is een mooie dame van 1 jaar.

   

Timmy.., 11/2018, week 3

TIMMY is een jonge kerel van een maand of 8. Spelen is helemaal zijn ding, maar ook een knuffelsessie op zijn tijd vindt hij helemaal de max. Onze Timmy is heel erg sociaal met mens en soortgenootjes. Een speelkameraadje zou dan ook een pluspunt zijn.
Heb jij zin in een meet and greet met deze fantastische puber?

   

Rani.., 11/2018, week 3

Ons RANI is een jonge dame van een jaar of 4. Zij werd gevangen als zwerfdier, maar is super sociaal met soortgenootjes. Ook mensen weet ze te waarderen, eens ze je kent. Rani zou het super vinden, moest zij een eigen huisje krijgen met een soortgenootje.
Interesse in deze mooie dame? Zij hoort het graag!

   

Ollie.., 11/2018, week 3

OLLIE is een mooie grijs en witte kater van amper 1,5 jaar. Een echte puber nog, die liefst de ganse dag speelt. Kan goed samenleven met kat en hond... als ze maar met hem spelen.
Wil jij echte avonturen met Ollie beleven? Hij wacht op jou!

   

Sheena.., 11/2018, week 3

SHEENA werd gevangen als zwerfdier en mocht niet meer terug naar haar vertrouwde plekje... omdat ze te sociaal was. De man die haar voerde stelde voor om haar dan maar te euthanaseren, want ze liep constant voor zijn voeten. Niet gewenst omdat je sociaal bent... begrijp het maar eens! Sheena zoekt nu dan ook een plekje waar ze haar genegenheid wel mag laten zien en waar ze wel welkom is. Omdat ze steeds weggejaagd werd, is ze nog een beetje bang van benen en voeten, maar met wat geduld verdwijnt dat zeker en vast.
Wil jij diegene zijn die Sheena het geloof in de mens terug geeft?

   

Gezinnetje.., 12/2018, week 2

Een mooi gezinnetje, bestaande uit mama Pipa en kids Biebel, Nel en Louise. Voor deze familie gaan we op zoek naar een rustige thuis. Mama is een lieve, rustige dame die geniet van aandacht een aaitjes. Haar kids laten zich ook benaderen en aanraken, maar blijven vooralsnog blazen. Wellicht verandert dat als ze een stabiele thuis hebben.
Heeft u een groot hart voor dieren en woont u op de rustige buiten, of misschien wel tegen een veilig bos, ...?

   

Thor.., 12/2018, week 2

THOR, een heel speciaal mannetje ! Onze lieve senior snakt naar een eigen huisje. Een echte thuis, waar hij zijn laatste jaren in alle liefde mag slijten. Het zit hem immers niet mee... aids positief, chronische traanvloei, slechte tandjes. Ga dan maar eens op zoek naar iemand, die daar doorheen kijkt en de mooie ziel erachter ziet. Leg maar eens uit dat aids niet zo besmettelijk is voor andere katten en al heel zeker niet voor mensen... Thor is zo lief en zachtaardig, dat hij zijn lekkere hapjes liever even laat voor wat ze zijn en eerst een dikke knuffel komt halen. Zijn Convenia medicatie (die hij af en toe nodig heeft voor zijn tandjes) blijft ten koste van Het Felix Project.
Heeft u dat fel gegeerde mandje voor hem? Wilt u zichzelf de grenzeloze liefde van onze Thor niet ontzeggen? Wij en Thor horen het graag!

   

Loena.., 12/2018, week 2

LOENA is een sociale kattin van enkele jaartjes oud. Met mensen is ze superlief en ook een hond kan ze wel waarderen. Enkel met soortgenootjes wil het niet zo goed lukken, omdat ze nogal "dominant" is. Daarom zoeken we voor haar dan ook een thuis, waar liefst geen andere katten wonen.
Ben jij diegene die deze zwarte panter in klein formaat een stabiele thuis kan geven? Loena maakt graag kennis met je.

   

Milly.., 12/2018, week 3

Hoe kun je nu weerstaan aan dat mooie snoetje? Eén en al brok liefde en vriendschap. MILLY doet niets liever dan knuffelen en wil dicht bij je zijn. Ook met soortgenootjes kan ze goed overweg, en toch moet ze bij ons in de bench blijven... Milly is namelijk nierpatient. Dat is heel goed onder controle te houden met niervoeding, maar dat is dan ook de reden dat ze niet los kan. Stiekem droomt ze van een eigen thuis, waar men rekening houdt met haar dieet en waar ze in ruil onvoorwaardelijke liefde mag geven.
Kan jij haar die thuis bieden? Wij horen het graag.

   

Malkia.., 12/2018, week 3

Mama MALKIA kwam samen met haar dochter terug in opvang, na een plaatsing. Beetje vreemd verhaal, maar soit... ze mogen weer op zoek naar een eigen thuis. Malkia is zo zachtaardig en lief, dat ze een gewillig slachtoffer is voor het pestend gedrag van enkele soortgenootjes. Daarom dat we dringend op zoek gaan naar een warme mand bij een liefdevol baasje. Liefst wordt ze samen geplaatst met dochterlief (zie hieronder), ze hebben dan ook samen één en ander meegemaakt, he.
Heeft u nog een mandje of 2 vrij? Malkia en Zaya kijken er naar uit.

   

Zaya.., 12/2018, week 3

Dochter ZAYA kwam samen met haar mama terug in opvang na een plaatsing. Beetje vreemd verhaal, maar soit... Samen met mams (zie hierboven) gaat ze nu op zoek naar een nieuwe thuis. Zaya is jong, knap en speels... een echte jonge dame dus.
Heeft u nog een mandje of 2 vrij ? Zaya en Malkia kijken er naar uit.