logo

Baasjes gezocht !

Opgelet:

  • Onze te adopteren katten zijn bij vertrek hetzij gecastreerd, hetzij gesteriliseerd. Tevens zijn ze ingeënt, ontwormd en gechipt.
  • We zijn door de overheid verplicht om kittens te laten steriliseren vóór ze onze opvang verlaten. Dit betekent dus dat ook kittens gesteriliseerd zullen worden vóór ze naar hun nieuwe thuis vertrekken.
  • De prijs die voor een kat betaalt, is een onkostenvergoeding voor de castratie of sterilisatie, de (1ste) inenting, de chip en de ontworming.
  • We willen benadrukken dat je goed moet nadenken over de adoptie van een kat. Een kat hecht zich aan jou, en wil bij het gezin horen. Als je de kat die je adopteert geen stabiele thuis kunt geven, of niet de nodige financiële middelen hebt om dierenartskosten e.a. te betalen, begin er dan aub niet aan!
  • Tevens is een kat GEEN "verjaardagscadeautje"!
  • En vergeet niet: "Een huisdier adopteer je niet voor even, maar voor het leven!"
  • Wens je meer informatie over een te adopteren kat of de adoptieprocedure en -voorwaarden, of wil je ze eens komen bezoeken? Bel dan naar 0477 / 94 08 21, email naar info@hetfelixproject.be of doe een persoonlijk berichtje naar onze Facebookpagina.

    Ga naar onze Facebook pagina  

Adoptie op afstand:
Ben je niet de mogelijkheid om een kat te adopteren, dan kun je kiezen voor adoptie op afstand!
Je kunt peter of meter worden van 1 van de vaste katten of langblijvers.
Je maakt hiervoor iedere maand een bijdrage naar keuze over voor jouw adoptiekat op afstand. Regelmatig sturen we je een update met informatie over het wel en wee van je kat. Verhuist je adoptiekat op afstand alsnog naar een vaste stek, ben je vrij te kiezen voor een andere kat.
Interesse? Stuur dan een berichtje naar ons email-adres (zie hierboven).


Kyra.., 07/2016, week 1

KYRA van 9 jaar op zoek naar een eigen leuk plekje! Kyra heeft niet zo'n leuke afkomst. Om te beginnen is ze 9 jaar, en werd nooit gesteriliseerd. Dus dit betekent waarschijnlijk: jarenlang hebben moeten zorgen voor verschillende nestjes. En waar zijn haar kleintjes geëindigd? Kyra heeft geen idee. Haar definitieve laatste nestje heeft ze dit jaar gehad: Kyra kwam binnen in opvang samen met haar kleintjes, en nadat ze ze zorgzaam groot heeft gebracht, werd Kyra steriel gemaakt. Gedaan met nestjes maken en verbannen worden naar het washok en de tuin (zolas door de nieuwe partner gebeurde). Kyra is een hele mooie kat, wel erg gestresseerd en snel geïrriteerd. Maar hey, met haar verleden... Hoe zou je zelf zijn! Ze komt graag vragen om aandacht maar als je haar dan op de "verkeerde" plek streelt of iets te lang naar haar zin, dan kan ze al eens uithalen. Het liefst is ze op haar gemak, zonder andere katten en zonder honden. We zoeken dus voor haar een rustige omgeving, geen kleine kindjes, bij rustige mensen die haar zichzelf laten zijn en haar niet zullen "pushen" om haar op te kunnen nemen of te strelen tegen haar zin. Verder is ze nu ook ingeënt, ontwormd en ontvlooid.
Interesse om Kyra een echte stabiele thuis te bieden, waar ze de rest van haar leven mag blijven, of wil je haar eens vrijblijvend komen bezoeken in onze opvang in Opglabbeek?

 

Jai.., 09/2016, week 3

JAI is een lieve, sociale kater die goed met mensen om kan. Hij verblijft bij ons in de opvang in Opglabbeek. Hij is gecastreerd, gechipt, ingeënt, ontwormd.
Interesse om Jai eens te komen bezoeken?

 

Grumpy & Fiona.., 02/2017, week 2

GRUMPY EN FIONA OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE THUIS! DEZE 2 KATTEN VERBLIJVEN NIET IN ONZE OPVANG.
Grumpy is een zwart kortharig katertje van 2011, hij is niet gechipt. Is een heel lieve knappe kerel maar heeft nogal wat schrik en veel tijd nodig om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en mensen, maar eens hij je kent is het een echte knuffelbeer. Grumpy houdt ook van rust dus best niet bij kleine kindjes. (Hier zit een dochter van 2.5 en dat geeft hem enorm veel stress).
Fiona is een zwarte langharige knappe dame. Ze is van 2012, steriel en gechipt. Fiona is een heel lieve vriendelijke en nieuwschierige dame. Een echt fletspoep ook. Totaal het tegenover gestelde van Grumpy. Ik sta er wel op dat ze samen geplaatst worden aangezien ze al jaren samen zitten!
Interesse? Bel 0495 33 98 55. Ze verblijven in ZONHOVEN!

 

Motorke.., 03/2017, week 4

Hoi allemaal, Mijn naam is MOTORKE. Vanwaar deze naam? Ik maak enorme mooie motorgeluidjes8 Als je me aait, ga ik tekeer en stop ik niet meer. Ik ben een senior 10+, maar dit wil niet zeggen dat ik geen recht meer heb op een stabiele thuis. Zoals jullie zien lig ik in de kattebak. Dat komt omdat ik het leuk vertoeven vind op die korreltjes. Uren kan ik hier op liggen, kijkend door het raam hoe druk ze in de weer zijn op het containerpark. Ook ik ben op zoek naar een vaste stek. Wil jij mijn mooie geluidjes eens horen? Kom dan maar snel langs en dan starten we het motorke!
Tot snel, Motorke,

 

Poemeltje.., 05/2017, week 2

Yoh de mannen, POEMELTJE stelt zich voor. Ze noemen mij de rebel van het Project. Want ondanks mijn schattige bloemkooloortjes en mijn naam, ben ik best wel stoer hoor. Toen ik hier toekwam had ik een mega grote, gapende wonde in mijn nek. Die is intussen mooi genezen en dus mag ik nu op zoek naar mijn eigen huisje. Liefst heb ik een baasje voor mij alleen, dan hoef ik mij niet zo nodig te laten gelden en kan mijn zachte kant de bovenhand halen. Heb jij een warme mand en een goed gevulde koelkast voor mij, dan ben ik je man. Tot snel...

 

Mariatje.., 05/2017, week 2

Mag ik mij even voorstellen? MARIATJE is de naam, een knappe black beauty op leeftijd 10+. Sinds enige tijd woon ik in het asiel van Het Felix Project. Aan goede zorgen geen gebrek hier, maar voor een dame op leeftijd.. Wat graag had ik nog een warme mand gevonden, bij een persoon die mij gezelschap wil houden. Veel vraag ik niet en in ruil geef ik je warmte, liefde en genegenheid. Ben jij die enige die ik zoek, geef dan snel een seintje, dan kunnen we nog lange tijd van elkaar genieten. Knuffels, aaitjes, zalig gewoon! Ik hoop dat er iemand is die niet kijkt naar leeftijd maar naar het innerlijk.
Hopelijk tot snel. Liefs, Maria'tje

 

Pluis.., 05/2017, week 2

Haloha, met PLUIS! Ik ben een schildpad-kleurige kattin, en ooit had ik een warme thuis, tot mijn "baasjes" verhuisden, zonder mij mee te nemen. Daar zit je dan, in je eentje en met een hongerig maagje. Gelukkig vond ik in de buurt iemand die mij af en toe wat te eten gaf... tot de katten des huizes er achter kwamen. Die waren minder opgezet met mijn komst, ze dachten zeker dat ik hun plek wilde innemen... Het Felix Project werd ingeschakeld, en nu woon ik samen met een aantal andere katten in het asiel. Voor mij best hoor, maar stiekem hoop ik toch op een forever-home. Zie jij een date met mij wel zitten? Dan wacht ik hier op jou.

 

Teleza.., 05/2017, week 2

TELEZA, een mooie lapjeskattin met wit en een klein wit puntje aan mijn staart. Als ik je zie, kom ik naar je toe en spin ik gelijk een motorke en wil dan graag met je spelen. Ik begin mensen te vertrouwen, maar als andere katten mij storen tijdens mijn aaibeurt kan ik wel boos worden en krijg je een tik en blaas ik ook. Mijn ideaal mandje is bij rustige en geduldige mensen met voldoende tijd voor mij, en dan beloof ik dat ik de ideale huiskat ben voor jou.
Tot snel,
Teleza

 

Nestor.., 05/2017, week 3

Dag beste mensen,
Moet je je voorstellen... je hebt al 17 jaar een stabiele liefdevolle thuis, bij een dame die zielsveel van je houd. Alleen heer en meester in huis, de beste hapjes en een warme schoot om gezellig op te liggen. En dan kan je baasje niet meer alleen wonen en moet ze naar een mensenverzorgingstehuis. Omdat er voor mij geen andere oplossing was, zat er niets anders op dan de opvang. Maar zeg nu zelf, voor een heer op leeftijd (maar verder gezond), is dit toch geen leven, he... Dus daarom ben ik op zoek naar een nieuwe schoot. Iemand die zich niet stoort aan mijn leeftijd en met wie ik nog een rustige "oude dag"  kan hebben. Ben jij dat?
Groetjes, Nestor  

 

Beroemde Genky.., 06/2017, week 3

Hier is hij dan... Heb jij hem ooit gezien in Genk op de fruitmarkt? Ontzettend veel meldingen kregen wij binnen van een kat die op de fruitmarkt in Genk zou rondlopen. Meldingen zoals: "De kat is erg mager en zit dag en nacht buiten." Na het zien van een foto vonden wij dit niet verontrustend, de kat zag er goed uit. We dachten dus ook: "Er zal toch wel een eigenaar zijn van de kat." Maar de meldingen bleven binnenkomen. Dus namen we er toch een kijkje... Verschillende eetbakjes van buurtbewoners stonden uitgezet. Fijn om te zien dat er toch veel mensen zijn die ook inzitten met de zwervers! Echter zagen we onmiddelijk dat hij niet gecastreerd was en besloten we toch om hem te vangen. Slim was hij wel: eten kon hij goed, maar in de vangkooi lopen tot achter vond hij maar verdacht. Toch is het gelukt om hem te vangen. Een moeilijke start in het begin... Wat wil je ook, altijd vrij en nu in de opvang. We wilden hem echter niet terugplaatsen. Ondanks de goede zorgen die hij kreeg van de buurt, verdient hij toch ook een warme mand. Ondertussen laat hij zich al meer zien en kan je hem ook benaderen en aaien. Hem opnemen vind hij nog eng. Met andere katten kan hij goed om.
Wie heeft interesse in deze beroemde Genkenaar die aldus de naam GENKY kreeg?

 

Sookie.., 07/2017, week 2

SOOKIE zoekt een nieuwe thuis (ze woont niet in ons asieltje, wij bemiddelen enkel)
Mijn naam is sookie, ik ben geboren op 1 april 2016. Ik ben een hele lieve aanhankelijke sociale poes en doe zelfs geen spin kwaad. Helaas wilt mijn ouder vriendje niet met me spelen en ben ik niet zo een heel blije kat in dit huisje waar ik nu woon. En aangezien mijn baasjes hebben besloten het oudste beestje te houden, zoek ik dus een leuk nieuw huisje. Ik speel graag en wordt heel graag geaaid. Eens je over mijn rugje gaat, laat ik je niet meer met rust. Ik wil graag andere speelkameraadjes in huis want ik ben echt wel een lieve sociale poes. Ik kan ook heel goed overweg met kindjes, dus die mogen me ook altijd komen aaien.
Enkel bij serieuze interesse bellen naar 0472 667376.

 

Vondelingen Bahari & Lika.., 07/2017, week 2

BAHARI en LIKA zijn beide vondelingen, die zich doodongelukkig voelen in ons asieltje. Beide dames zijn niet gesteld op soortgenootjes en halen uit naar de hond. Deze meiden zijn wel in hun nopjes naar mensen toe en zoeken dus een warme thuis, waar ze hun baasje voor zichzelf hebben. Bahari en Lika zijn apart te plaatsen . Wie o wie heeft een plekje voor hun?

 

Flo & Frenzie.., 08/2017, week 1

FLO & FRENZIE, broer en zus. Nog maar 11 maandjes oud en vinden maar geen thuis... Ze zijn geboren op 1/09/16, en omdat ze zo graag in elkanders gezeldschap vertoeven, willen we ze liefst samen plaatsen. Flo en Frenzie zoeken een thuis waar er geen al te kleine drukke kinderen zijn. Ze verblijven bij een opvanggezin in As. Wie wil deze mooie tweeling een warme thuis geven? Ze verdienen het ook!

 

Nelleke, Mini & Roosje.., 08/2017, week 1

Hallo! Ik ben de opvangmama uit Kuringen van deze 3 lieve meisjes. ROOSJE, een schildpad-poesje, en NELLEKE en MINI , 2 tijgertjes. Het zijn 3 zusjes van 12 weekjes oud (1ste week 08/2017). Ze zijn heel tam en aanhankelijk. Ze doen niets liever dan spelen en mij achterna lopen. Als ik in de keuken ben, zijn ze ook daar en gaan voor de frigo staan . Want dan denken ze dat ze natvoer krijgen. En maar piepen. Wie heeft er een gouden mandje voor hun? Ze kunnen apart of per 2 geadopteerd worden . Als ze alleen moeten gaan , zou het fijn zijn als ze een soortgenootje krijgen.

 

Bahari, pittige lapjespoes.., 08/2017, week 4

Hoi allemaal, mijn naam is BAHARI, een lapjespoes van 3 jaar. Misschien zien jullie wel aan mijn koppie dat ik één van de pittigere dames ben. Voor mij ook geen honden en andere katten. Voor jou echter ben ik dan wel je lieve prinses. Gun je mij een mooi plekje?
Hopelijk tot snel, miauw, Bahari,

 

Lika wil koningin ten huize zijn.., 08/2017, week 4

Helaba, mijn naam is LIKA, en ik ben nog maar een 1,5 jaartje oud. Wat zal ik eens over mijzelf vertellen? Ik ben ook zo'n pittig dame hier in het asieltje. Sollen met mij is niet je beste zet. Honden en katten in mijn buurt? Nee doe maar niet. Daarom ga ik ook op zoek naar een plekje dat voor mij alleen is, waar ik koningin ten huize mag zijn. Kan jij mij zo een plekje bieden? En geef jij mijn medebewoners hier weer hun rust terug?
Hopelijk tot snel, ontdeugende ronk van Lika,

 

Luna.., 09/2017, week 1

LUNA is de naam die mijn opvanggezin mij gegeven heeft. Hoewel mijn naam maan betekent ben ik 't zonnetje in huis. Met mijn gekke toeren en speelsheid maak ik iedereen aan het lachen. Ik ben geboren op 13 mei 2017, en de kattenvangster van het Felix Project heeft mij gevonden in de bossen van As, ziek en verzwakt. Met mijn zwarte vacht met een paar witte plekjes en prachtige ogen ben ik een echte schoonheid. Nu ik er helemaal bovenop ben, wordt het tijd voor mijn gouden gezin. Met mijn schattigheid, speels en knuffelig karakter zou dat geen probleem moeten zijn. Ik heb mij gehecht aan een van mijn medeopvangers, Teleza, zij heeft mij van onze eerste kennismaking geen moment alleen gelaten en me vanalles geleerd. Als je ons samen zou willen adopteren, zou dat super zijn want ook zij verdiend een lief gezin. Wil je ons komen bewonderen en kennis maken, maak dan snel een afspraak.
Groetjes, Luna,

 

Roosje.., 09/2017, week 1

Miauw! Ik ben ROOSJE, een schildpadje geboren op 1 mei 2017. In Duitsland wordt gezegd dat schildpadpoezen geluk brengen. Ik ben het zusje van Nelleke, en woon bij mijn opvangmama in Kuringen. Mama is zo fier op mij. Toen ik pas bij haar woonde, was ik nogal terughoudend. Maar nu ben ik helemaal opengebloeid. Ik speel graag met Nelleke en de andere poezen. Volgens mama ben ik een echt vreetzakske. Ze zoekt een gouden mandje voor mij. Kan jij mij dat bieden? Het zou fijn zijn als Nelleke ook met mij mee mocht gaan.

 

Nelleke.., 09/2017, week 1

Miauw! Ik ben NELLEKE, een mooi tijgertje geboren op 1 mei 2017. Ik ben het zusje van Roosje. Ik woon bij mijn mama in Kuringen. Wat vindt mama mij een lieve meid! Spelen, ravotten, spinnen en bij haar op schoot kruipen. Mama zoekt een gouden mandje voor mij. Ik zou het fijn vinden als Roosje met mij mee mocht gaan . Kan jij mij dat mandje bieden?

 

Molly.., 09/2017, week 1

Miauw! Ik ben MOLLY, een tijgermeisje geboren op 1 april 2017. Ik woon bij mijn opvangmama in Kuringen, en ben een heel mooie meid. Ik speel en ravot heel erg graag. Als ik met mama wil spelen, kan ik uithalen met mijn klauwkes. Mama zoekt een gouden mandje voor mij. Kan jij mij dat bieden?

 

Coitje.., 09/2017, week 4

Onze mooie COITJE, zo speciaal... De vacht van een Rexkat. Dit uit zich in een vaste haarstructuur met lichte krul. Lief naar mensen en andere katten. Coitje zoekt een rustige thuis waar hij veel aandacht zal krijgen.

 

"Men Oudje".., 09/2017, week 4

Nog geen vaste naam, onze kattenverzorgster noemt haar "Men Oudje". Oldtimer kattin, laat zich niet aaien. Kan goed om met andere katten. De waarden van de nieren zijn wel in de limiet. Mogelijkheid tot geven van niervoeding. Zoekt gewoon een thuisje om haar oude dag goed door te brengen.

 

Louis.., 09/2017, week 4

Onze LOUIS, een mooie ros-getijgerde kater van nog maar bijna 2 jaar oud. Hij is een echte speelvogel, een beetje bazig, geen onderdanige kat, doch ook niet dominant. Best enkel bij een andere kat plaatsen zodat het stressniveau niet verhoogd. Louis is tam te krijgen in een rustige omgeving, hij laat zich al aaien tijdens het eten.

 

Mila.., 09/2017, week 4

Deze grote ogen kunnen veel zeggen... Bang van mensen.. wie weet wat ze allemaal heeft meegemaakt, wie zal het ons zeggen? Maar dat neemt niet weg dat ze ook recht heeft op een THUIS. Een asiel is geen THUIS voor een kat, ook al lopen ze hier vrij rond. Ze zijn met teveel, en de schuwere katten krijgen geen kans om tot rust te komen. Durf jij het aan om een kat in huis te halen die bang van je heeft? En je na een tijd trots kan zeggen dat ze zich toch heeft aangepast? Dat jij degene bent die deze katten een kans geeft, ook al duurt het wat langer? Mila is heel sociaal met andere katten en nog maar 1,5 jaar oud

 

Felix.., 09/2017, week 4

Dezelfde ogen als onze Mila, tevens ook uit hetzelfde nest. Bang van mensen.. wie weet wat hij allemaal heeft meegemaakt, wie zal het ons zeggen? Maar dat neemt niet weg dat hij ook recht heeft op een THUIS. Een asiel is geen THUIS voor een kat, ook al lopen ze hier vrij rond. Ze zijn met teveel, schuwere katten krijgen geen kans om tot rust te komen. Durf jij het aan om een kat in huis te halen die bang van je heeft? En je na een tijd trots kan zeggen dat ze zich toch heeft aangepast? Dat jij degene bent die deze katten een kans geeft, ook al duurt het wat langer? Felix is heel sociaal met andere katten en nog maar 1,5 jaar oud.

 

Shane.., 09/2017, week 4

Shane is een 2jarige kater, lief en aanhankelijk van karakter. Ook 1 van de 18 BA katten vanuit Opglabbeek. Hij kan ook goed met andere katten.

 

Zaya.., 11/2017, week 3

Mijn naam is ZAYA, een mooie lapjespoes van een 5 tal maanden jong. Samen met mijn mama ben ik in de opvang terecht gekomen, waar het best vertoeven is, maar toch verlang ik naar een eigen thuis. In eerste instantie ben ik een vrij verlegen meisje, maar eens je mijn vertrouwen hebt gaat mijn motortje aan. Ben jij diegene die me even de tijd geeft om aan je te wennen, dan wil ik je graag ontmoeten.
Pootje van Zaya,

 

Mimi.., 11/2017, week 4

Hallokes, met MIMI hier... Ik ben een jonge dame van een jaar of 3. Een aantal maanden geleden ben ik mijn thuis kwijtgeraakt. Hoe en waarom kan ik mij niet meer herinneren. Maar ik kwam op een plek terecht waar ik onmiddellijk de lekkerste hapjes kreeg. Lekker hoor, maar eigenlijk was ik op zoek naar een warme mand, dus ging ik aan elke deur luid zitten miauwen. Dat kon door de buurt niet echt gesmaakt worden, dus mocht ik binnen komen in de opvang. Voor mij is het best, maar een eigen huisje zou toch het van het zijn! Met mijn grote kijkers en gezellige babbel win ik zekers jouw hart. Ben jij degene die mij een kans geeft?
Miauwtjes van Mimi,

 

Botje & Blaasje.., 11/2017, week 4

We gaan het er gewoon op wagen... We gaan proberen een veilige liefdevolle, rustige thuis te vinden voor Botje en Blaasje. De namen spreken...
BOTJE is een kattinnetje van mei 2017 binnengekomen met een botbreuk die spectaculair vanzelf genezen is. Ze kreeg daarom de naam Botje. Het is een lieve, erg rustige meid. Ze houd van rust, geen zot gedoe.
BLAASJE, een mooi jong katertje van mei 2017. Zijn naam verklapt het wel: hij blaast graag. Best wel schattig, hoor. Hij kan je de hele dag volgen. Ben je met eten bezig, met de kattebakken, Blaasje zit beslist langs je om te nieuwsgierigen.
Wat zoeken we voor dit duo? Een vooral rustig gezin: geen kleine kinderen, liefst nog geen andere huisdieren zodat ze beide hun rust vinden en Blaasje ook nog kan ontdooien en genieten van die zachte aai. Waarom samen? Ze kennen elkaar al goed van in het opvanggezin! Ze verblijven in een opvanggezin te As.

 

Atela, GEEN GELUK.., 11/2017, week 4

Hoe zou je je voelen? Je vind eindelijk na hele lange tijd een warme mand... eindelijk kan je weg uit een stressvol asiel en alle liefde krijgen die je hebt moeten missen. Maar dan na 3 dagen brengen ze je plots terug...
Onze ATELA moest het meemaken. Eindelijk, na lang wachten, was er iemand die hem uit het asieltje is komen halen. We waren zo blij voor hem. Eindelijk weg van de stress. Een thuis voor hem alleen. Koning te rijk. Maar plots na 3 dagen kwam onze Atela terug. Schrijnend voor ons... Waarom toch? Het baasje was blijkbaar nog niet over het verlies van de vorige kat. Atela zette al genietend en spinnend zijn nageltjes lekker trappelend in mevrouw haar benen. Gewoon omdat hij zo blij was en genieten kon van de aandacht. Maar dit vond ze ook niet zo leuk. Maar wat wil je dan? Een kat die niet dankbaar naar je toekomt? Atela was gewoon zo blij...
Waarom heeft hij het recht niet om gelukkig te zijn en dit te tonen??? Hij wou enkel wat liefde voelen..., en geven! Zelfs dat is hem niet gegund... Nu weer in een stressvol asiel, wachtend tot er ooit weer eens iemand hem ziet staan???
Zal er ooit iemand onze Atela gelukkig kunnen maken?

 

Bob.., 12/2017, week 2

Mogen wij u voorstellen aan BOB. Bob is een ongelooflijke lieve knuffelbeer, die onmiddelijk in je hart kruipt zodra je hem ziet. Hij is zachtaardig, komt graag knuffelen en slaat al eens graag een babbeltje met je. Maar... Bob heeft epilepsie... Uiteraard krijgt hij daar de medicatie voor die hij nodig heeft, zodat de aanvallen achterwege blijven. Voor Bob zoeken we een stabiele en rustige thuis.

 

Charley.., 12/2017, week 3

Vroeger werd ik "Gaatje" genoemd, stel je voor... dat is toch geen naam voor een heer van mijn stand, he! Gelukkig kreeg ik hier in de opvang snel een andere naam: CHARLEY. Hoe ik hier terecht ben gekomen? Wel, een flink aantal jaren geleden werd ik het maatje van een bejaarde dame. De tijd van mijn leven, tot... mijn baasje een beetje heel verward werd en naar een verzorgingstehuis moest verhuizen. Omdat het huis leeg was en er niemand meer was waar ik lekker op schoot bij kon liggen, ben ik maar door de buurt gaan dwalen. Hier en daar vond ik een natje en een droogje. Tot een lieve buurvrouw medelijden met mij kreeg en het Felix Project verwittigde. Nu woon ik dus hier, maar ik mis een warme schoot om op te liggen. Ook vind ik het hier behoorlijk druk.
Gezien ik al een beetje op leeftijd ben, zijn mijn pootjes niet meer zo soepel en word ik enkel voor binnen geplaatst . Wie o wie heeft er een mandje voor mij onder de kerstboom?

 

Plouche.., 01/2018, week 1

Zijn vorig bazinnetje vertelt: "Hij is als vondeling aangekomen bij mijn ouders, doorweekt, bibberend, geklit en heel klein. Zij konden hem niet bijhouden aangezien zij honden hebben die niet zo goed overweg kunnen met katten. In december 2014 hebben mijn ouders hem naar mij gebracht, ik was onmiddellijk verliefd. De dag erna ben ik met hem naar de dierenarts geweest om te kijken als hij gechipt was. Dat was niet het geval. Nadien heb ik dit gedeeld op facebook maar niemand leek hem te missen. Intussen was hij reeds als kleine rakker volledig ingeburgerd. Wij hebben hem een verzorgend badje gegegeven, laten inenten en castreren. Plouche is niet de gemakkelijkste, krabben, bijten, spelen, maar eens je zijn vertrouwen hebt, kan hij spinnend bij je komen liggen en slapen. Mensen die hij niet kent vindt hij ook niet zomaar onmiddellijk leuk. Hij heeft tijd nodig!"
Plouche word enkel geplaatst samen met zijn vriendinnetje Aluna (zie hieronder).

 

Aluna.., 01/2018, week 1

Haar vorig bazinnetje vertelt: "Aluna is in Augustus 2015 bij ons komen wonen. Plouche kon een speelmaatje gebruiken en ook Aluna werd liefst niet alleen geplaatst. Geen gemakkelijke opdracht in het begin, welk klein kattinnetje kwam het koninkrijk van Plouche verstoren? Maar eind goed al goed, ze vonden elkaar, sliepen samen, speelden samen. De opzet was geslaagd. Het karakter van Aluna is zalig. Zo een lieve kat, die je altijd vriendelijk komt begroeten, altijd bij je wil liggen, altijd aaikes wenst. Er zit geen kwaad in, zal nooit krabben, blazen,… een echt schatje!"
Aluna word enkel geplaatst, samen met haar vriendje Plouche (zie hierboven).