logo

"Baasje" gezocht !

Opgelet:

 • Ben je echt klaar voor een kat? We willen benadrukken dat je goed moet nadenken over de adoptie van een kat. Een kat is een vriend voor het leven, en als je de kat die je adopteert geen stabiele en katvriendelijke thuis kunt geven, of niet de nodige financiële middelen hebt, begin er dan aub niet aan! Ga dus niet over één nacht ijs, en informeer je ook op www.huisdierinfo.be, en ontdek of jij klaar bent voor een kat!
  Een goede raad voor een gelukkige kat: Lees het boek "I love happy cats" van Anneleen Bru. Voor wie al een kat of meerdere katten heeft, er eentje in huis wil halen of er nog een kat bij wil nemen, is dit verplichte literatuur...
  www.ilovehappycats.be
  www.felinova.be

    


 • Onze te adopteren katten zijn bij vertrek hetzij gecastreerd, hetzij gesteriliseerd. Tevens zijn ze ingeënt, ontwormd en gechipt. Dit betekent dat ook kittens gesteriliseerd zullen worden vóór ze naar hun nieuwe thuis vertrekken.
 • De prijs die voor een kat betaalt, is een onkostenvergoeding voor de castratie of sterilisatie, de (1ste) inenting, de chip en de ontworming.
 • Wens je meer informatie over een te adopteren kat of de adoptieprocedure en -voorwaarden, of wil je ze eens komen bezoeken? Bel dan naar 0477 / 94 08 21, email naar info@hetfelixproject.be of doe een persoonlijk berichtje naar onze Facebookpagina.

  Ga naar onze Facebook pagina  

Adoptie op afstand:
Ben je niet de mogelijkheid om een kat te adopteren, dan kun je kiezen voor adoptie op afstand!
Je kunt peter of meter worden van 1 van de vaste katten of langblijvers.
Je maakt hiervoor iedere maand een bijdrage naar keuze over voor jouw adoptiekat op afstand. Regelmatig sturen we je een update met informatie over het wel en wee van je kat. Verhuist je adoptiekat op afstand alsnog naar een vaste stek, ben je vrij te kiezen voor een andere kat.
Interesse? Stuur dan een berichtje naar ons email-adres (zie hierboven).


Beroemde Genky.., 06/2017, week 3, ZIE OOK VERDER OP DEZE PAGINA VOOR DEZE KAT...

Hier is hij dan... Heb jij hem ooit gezien in Genk op de fruitmarkt? Ontzettend veel meldingen kregen wij binnen van een kat die op de fruitmarkt in Genk zou rondlopen. Meldingen zoals: "De kat is erg mager en zit dag en nacht buiten." Na het zien van een foto vonden wij dit niet verontrustend, de kat zag er goed uit. We dachten dus ook: "Er zal toch wel een eigenaar zijn van de kat." Maar de meldingen bleven binnenkomen. Dus namen we er toch een kijkje... Verschillende eetbakjes van buurtbewoners stonden uitgezet. Fijn om te zien dat er toch veel mensen zijn die ook inzitten met de zwervers! Echter zagen we onmiddelijk dat hij niet gecastreerd was en besloten we toch om hem te vangen. Slim was hij wel: eten kon hij goed, maar in de vangkooi lopen tot achter vond hij maar verdacht. Toch is het gelukt om hem te vangen. Een moeilijke start in het begin... Wat wil je ook, altijd vrij en nu in de opvang. We wilden hem echter niet terugplaatsen. Ondanks de goede zorgen die hij kreeg van de buurt, verdient hij toch ook een warme mand. Ondertussen laat hij zich al meer zien en kan je hem ook benaderen en aaien. Hem opnemen vind hij nog eng. Met andere katten kan hij goed om.
Wie heeft interesse in deze beroemde Genkenaar die aldus de naam GENKY kreeg?

 

Felix.., 09/2017, week 4, ZIE OOK VERDER OP DEZE PAGINA VOOR DEZE KAT...

Dezelfde ogen als onze Mila, tevens ook uit hetzelfde nest. Bang van mensen.. wie weet wat hij allemaal heeft meegemaakt, wie zal het ons zeggen? Maar dat neemt niet weg dat hij ook recht heeft op een THUIS. Een asiel is geen THUIS voor een kat, ook al lopen ze hier vrij rond. Ze zijn met teveel, schuwere katten krijgen geen kans om tot rust te komen. Durf jij het aan om een kat in huis te halen die bang van je heeft? En je na een tijd trots kan zeggen dat ze zich toch heeft aangepast? Dat jij degene bent die deze katten een kans geeft, ook al duurt het wat langer? Felix is heel sociaal met andere katten en nog maar 1,5 jaar oud.

 

Emjay.., 01/2018, week 3

Haloha iedereen, mag ik mij even voorstellen... Mijn naam is EMJAY en ik ben een jonge, gezonde kerel van 1.5 jaar. Mijn grootste troef is mijn zelfstandigheid. Op schoot liggen vind ik maar niets, nog niet... maar naast je liggen voor een paar aaitjes, kan ik wel smaken. Ze zeggen dat ik een beetje dominant ben, maar een kerel moet toch zeggen waar het op staat hé. Ik leer echter snel, en wie weet ontdek jij mijn zachte inborst wel. Ben jij degene die het levensavontuur met mij wil aangaan?

 

Bob.., 02/2018, week 3

Ahhh, wat een lieverds toch, die schatjes van Felix.Ik kwam op Valentijn op de beroemde Facebook! Ik ga er dan ook maar even lekker bij liggen :). Wie kent mij nog? Jaaaaa Inderdaad, dat klopt! Ik ben dè BOB :), Bob met de epilepsie. Hier fluisteren ze in mijn oor dat ik evenveel recht heb op een gouden mandje als al de rest. Dan ga ik die kans ook maar wagen :). Ik zoek een thuis waar vaak iemand thuis is, liefst iemand die dus ook niet werkt. Zodat ik zeker goed in de gaten gehouden kan worden wat betreft de epilepsie. Nu denken jullie misschien: oei, hoge kosten. Helemaal niet, enkel maar een pilletje of 2 dagelijks om mijn epilepsie onder controle te houden . Moest dit financieel echter een probleem vormen, willen die lieve mensen van Felix zelfs mijn pilletjes betalen. Als ik maar een goede thuis heb! Schatjes zijn het toch, hé?
Bob is een ongelooflijke lieve knuffelbeer, die onmiddelijk in je hart kruipt zodra je hem ziet. Hij is zachtaardig, komt graag knuffelen en slaat al eens graag een babbeltje met je.
Denk jij een goede zorgmama of -papa voor Bob te zijn? Aarzel niet en kom hem snel bezoeken. Zijn kattenmama hier in de opvang zal je alvast de nodige en juiste info geven over Bob's epilepsie.
Tot snel, Schootliggerpoot Bob,

   

Sheena.., 11/2018, week 3

SHEENA werd gevangen als zwerfdier en mocht niet meer terug naar haar vertrouwde plekje... omdat ze te sociaal was. De man die haar voerde stelde voor om haar dan maar te euthanaseren, want ze liep constant voor zijn voeten. Niet gewenst omdat je sociaal bent... begrijp het maar eens! Sheena zoekt nu dan ook een plekje waar ze haar genegenheid wel mag laten zien en waar ze wel welkom is. Omdat ze steeds weggejaagd werd, is ze nog een beetje bang van benen en voeten, maar met wat geduld verdwijnt dat zeker en vast.
Wil jij diegene zijn die Sheena het geloof in de mens terug geeft?

   

Blue.., 01/2019, week 3

BLUE, ongeveer 8 maand oud. Kijk eens diep in mijn ogen? Kunnen deze mooie blauwe ogen je bekoren? Ik zoek namelijk een leuke warme thuis. Momenteel zit ik in een opvanggezin, en ik moet zeggen het gaat hier best goed. Ik was schuw bij binnenkomst, maar laat me nu al goed benaderen door mijn opvangmama. Aaien vind ik ook al leuk. Ik versta me goed met de andere katten des huize en ook de leuke labrador is cool. Enkel loopt hier een gehandicapt katje rond. Heeft geen evenwicht, valt om... nou die plaag ik wel graag. Nu ja, Bibber heet hij... hij voelt zich ook niet meer op zijn gemakje. Dus ik zoek een leuke thuis waar nog andere soortgenootjes zijn waar ik lekker mee kan stoeien... De andere "normale" katten zal ik zeggen, vormen echt geen probleem. Allemaal mijn maatjes.

   

Frosty.., 02/2019, week 3

Onze mooie FROSTY..., op de leeftijd van 3 maanden in ons asiel binnengekomen, zit hij er na 15 maanden nog altijd. Onbegrijpelijk, maar helaas de trieste waarheid. Frosty is heel sociaal naar soortgenootjes, maar nog een beetje schuw naar mensen toe. Met het juiste baasje, geduld en veel liefde komt dat vast wel goed . Het zou helemaal super zijn, als er al een (niet dominant) vriendje aanwezig zou zijn.Wie heeft dat gouden mandje voor Frosty?

   

Pluisje.., 03/2019, week 2

PLUISJE heeft nog niet veel geluk gekend in haar leventje. Bij het eerste baasje als "waardeloos" achtergelaten bij verhuis, opgenomen geworden door buren die het goed meenden, maar de aanwezige katten hadden minder goede intenties. Bij een tweede baasje kon ze, door omstandigheden, niet blijven...
In de opvang zagen we dat ze niet lekker in haar jasje zat en de dierenarts stelde diabetes vast... Je zou er moedeloos van worden, maar dat doet Pluisje helemaal niet. Ze is een rustige, sociale meid die het goed kan vinden met mens en dier. Het enige dat ze vraagt is haar insuline 2x per dag, en een beetje tijd om te wennen. Verder is het een super lief meisje dat geniet van iedere aandacht. Gezien haar verleden wordt ze liefst niet geplaatst waar veel andere dieren aanwezig zijn. Pluisje word enkel geplaatst voor binnen.

   

Tootsie.., 05/2019, week 1

Een tijdje geleden kwam deze mooie jongen, TOOTSIE, in opvang met een hoofdwonde, die intussen helemaal genezen is. Aangezien hij toch bij de dierenarts was, werd er gelijk bloed geprikt en die vertoonde een licht afwijkende nierwaarde. Tootsie hoeft nog geen medicatie, maar aangepaste niervoeding is aanbevolen. Deze zachtaardige jongen is eerder verlegen, en wordt enkel binnenshuis geplaatst.

   

Flore, zwarte panter in klein formaat.., 06/2019, week 4

FLORE is een echt klein pantertje, leefde samen met haar 2 broertjes onder een houtstapel en geen mensen gewoon. Ondertussen heeft ze mensen wel leren vertrouwen en geniet ze van een aaitje nu en een knuffel dan. Maar ze voelt zich meer op haar gemak in een rustige omgeving waar andere katten zijn, want bij veel drukte of vreemde mensen gaat ze zich verstoppen. Heeft een stoer maatje nodig waaraan ze zich kan optrekken, honden vindt ze dan wel weer wel heel leuk. Verblijft samen met Cloe in de opvang en dit zou ook een leuke plaatsing samen zijn.

   

Cloe.., 06/2019, week 4

CLOE is een echte speelse dame van 8 maand oud, ze komt er graag bij zitten en laat duidelijk merken wanneer ze aandacht wilt. Ze is dus een echte speelvogel en doet niets liever dan uren speeltjes vangen. Het liefst heeft ze daarom dan ook een kattenmaatje waarmee ze kan ravotten. Cloe verblijft samen met Flore in de opvang en dit zou een leuke plaatsing samen zijn.

   

Nestor & Boris.., 06/2019, week 4

NESTOR en BORIS, 2 schattige stoere broers van 6 maand oud op zoek naar hun eigen stekje. We willen ze niet scheiden en worden daarom enkel samen geplaatst.

   

Porta.., 08/2019, week 1

PORTA is bescheiden en allert tegelijkertijd. Altijd wel in voor een spelletje, en op tijd en stond een knuffel. Met honden kan ze super overweg, met soortgenootjes iets minder. Porta springt er uit, omdat ze klein van gestalte is, ook al is ze volwassen. Kortom, een lieve, sociale meid waar je veel vriendschap van terugkrijgt.

   

Olivia.., 08/2019, week 1

Mijn naam is OLIVIA. Eigenlijk ben ik al een beetje wereldberoemd, want onlangs is er een inzamelingsactie gehouden om mijn operatie te betalen. Heel wat lieve mensen hebben er mee voor gezorgd dat ik weer kan ravotten zoals het een jonge deerne betaamd. Jullie kijken nu dus naar één van de bot-operatie patientjes. Met soortgenootjes kan ik niet zo heel goed overweg, honden daarentegen vind ik wel best te pruimen. Ook met mensen kan ik het heel goed vinden.
Wie o wie heeft er een plaatsje in zijn hart voor deze speelvogel?
 
   

Felix & Genky..., 08/2019, week 3

Wij zijn FELIX en GENKY. Door dat wij al een lange tijd in het asiel verblijven, zijn wij dikke maatjes geworden! Want alleen is maar alleen, he. Waarom zijn wij al zolang in het asiel? Dat vragen wij ons ook af. Oké we zijn misschien niet zoals een andere kat, knuffelen en kopjes geven. Maar wat wil je? We zitten hier al zo lang, bang zijn we niet, maar hier zien we teveel verschillende gezichten. We zijn er zeker van dat als wij een eigen huisje vinden dat we helemaal openbloeien en ook van die knuffels zullen genieten! Dus wie wil ons een kans geven? Want wij verdienen toch ook een eigen huisje en baasje.
Hopelijk tot snel,
 
   

Ravage.., 08/2019, week 4

RAVAGE, hoe kom ik in hemelsnaam aan zo'n naam? Wel, op mijn vindplaats wisten ze precies wanneer ik was langs geweest. Zoals het een ongecastreerde heer betaamd, waren mijn (tafel)mannieren ver te zoeken. Geen paniek hoor, ondertussen ben ik een rustige kat geworden, kortom, een rustige "oude" heer van 10+. Mijn dagen bestaan vooral uit eten en slapen, en als er een vrijwilliger ons komt verzorgen, dan even wat aandacht vragen!
Zoek je dus een rustige kat? Die af en toe wat aandacht wil. Dan ben ik jouw man! Twijfel niet en kom gerust eens naar mij kijken. Ik wacht hier op je bezoek...

   

Jack & Whiskey.., 08/2019, week 4

Deze 2 prachtige jongens zoeken SAMEN een gouden mandje. Ze zijn op een leeftijd van amper 3 weekjes gevonden langs hun overleden mama. Ze hadden het daarna nog erg moeilijk. Maar kijk nu wat een kanjers het zijn. Ze zijn speels, lief, gek en dan ook nog eens prachtig. Jach en Whiskey zijn eind 08/2019 11 weekjes oud, dus klaar om aan een nieuw avontuur te beginnen.

   

Milo.., 08/2019, week 4

En ben ik niet knap? Ik zit al voor de 2de keer in het asiel. Mijn vorige baasjes hebben alles gedaan om mij te kunnen houden, maar ik was te dominant voor hun konijn, en die was er al langer. In het asiel ben ik zo niet. Hier speel ik graag met mijn beste vriendin! En lol dat we hebben. De andere katten laat ik gewoon met rust. En alles gaat goed zo. Maar stiekem mis ik toch dat eigen baasje. Want laat ons eerlijk zijn, wat is er nu fijner dan je eigen baasje en huisje... en vooral, alle aandacht voor jou alleen. Dat wil toch ieder huisdier!
Wil jij mij een kans geven op een huisje voor altijd? Vraag dan gerust naar meer info. En dan zie ik jullie vlug!

   

Charlie.., 09/2019, week 1

CHARLIE droomt van zijn eigen thuis. De drukte en vele andere katten hier vindt deze jonge man niet zo leuk en hij zoekt dus een plekje waar hij zijn baasjes niet moet delen met andere katten. Hoewel hij zich hier wat terugtrekt, geniet hij volop van alle aandacht en knuffels die hij krijgt.
Wie geeft deze mooie jongen een eigen thuis waar hij helemaal kan openbloeien? Wel even een afspraak maken via telefoon of privébericht wanneer je wilt komen kennis maken met Charlie.

   

Emiel, onze pechvogel.., 09/2019, week 1

EMIEL, binnengekomen na een aanrijding met 2 gebroken achterpoten en een losgescheurde blaas. Gelukkig na een revalidatieperiode is hij hier bijna volledig van hersteld. Hij heeft enkel wat blaasproblemen overgehouden aan zijn ongeval, wat inhoudt dat hij soms wat moeite heeft met plassen, maar met een waterfontein zodat hij veel blijft drinken heeft hij hier amper last van. Emiel trekt er zich gelukkig allemaal niks van aan en is een grote speelvogel die niets liever doet dan je nieuwsgierig volgen en geniet dan volop van aandacht.
Wie heeft een plekje voor onze zonneklopper waar hij kan genieten van zijn eigen huisje en mensen. Emiel is nog een jonge kerel van ongeveer 1 jaar en andere katten of honden vindt hij OK..

   

Gucci.., 09/2019, week 1

Ik, GUCCI, ben nog niet zolang in het asiel. En ben nog aan het twijfelen of ik de mensen nu echt kan vertrouwen. Het ene moment wil ik echt aandacht en knuffelen, en het andere wil ik weer even de kat uit de boom kijken. Maar ik ben er van overtuigd dat dat helemaal verdwijnt als ik mijn eigen familie vind.
Helpen jullie mij overtuigen dat lieve mensen echt 100% te vertrouwen zijn? Kom me eens bezoeken in het asiel, en kennis maken! Ik kan niet wachten...

   

Zenzo, Dina & Stitch.., 09/2019, week 1

Dit olijke drietal is op zoek naar hun forever-home. Ze zijn (begin 09 2019) een viertal maanden jong en dartelen door het leven. Soortgenootjes zijn geen enkel probleem, met honden zijn ze nog geen al te beste vrienden.

   

Piraatje, poes met een blutsje.., 09/2019, week 2

Mijn naam is PIRAATJE. Ook ik zit al lang in het asiel. En ondanks dat ik echt knap ben, is er niemand geïnteresseerd in mij. Oké ja, ik ben een "bange" kat, En mijn achterpootje werkt ook niet mee. Het is zeg maar verlamd. Dit maakt het lopen wat moeilijker, dus ik sleep mijn achterpootje mee. Doordat ik bang ben, verstop ik me altijd, met als nadeel dat ook niemand mijn knappe kop kan zien als ze naar de katten komen kijken. En de meeste mensen willen graag kunnen knuffelen met hun kat. En daar ben ik nog helemaal niet aan toe. In de toekomst? Wie weet, als ik iedere dag hetzelfde baasje zie met dezelfde liefde, word ik dan misschien minder bang. Wie wil mij die kans geven? En heeft het geduld om mij alle tijd te geven om open te bloeien? ...Wat is er mooier dan een kat met een blutsje te adopteren?

   

Nala.., 09/2019, week 3

NALA heeft veel geluk gehad. Ze kwam binnen tijdens een hittegolf van deze zomer. Ze zat per ongeluk een paar dagen opgesloten in de garage van haar vinders en was erg uitgedroogd en mager, veel langer had ze het niet meer uitgehouden daar. Zowel de vinders als wij hebben haar baasje gezocht want Nala droeg een paars vlooienbandje toen ze werd gevonden, hoewel ze niet gechipt of gesteriliseerd was. Niemand heeft zich ooit gemeld voor haar, hoewel wij het vreemd vinden dat niemand haar mist want Nala is een hele lieve en rustige kat. Gelukkig is ze helemaal herkomen van haar avontuur en weer mooi op gewicht ondertussen.
Wie heeft er een plekje voor deze mooie jonge dame waar ze alle liefde kan krijgen die ze verdient?

   

Ginger .., 09/2019, week 4

Ook ik zoek een baasje! Ben ik niet schattig? Ik ben heel nieuwsgierig, maar nog niet helemaal overtuigd dat de mensen 100% te vertrouwen zijn. Ik wil alles zien, maar echt knuffelen dat is nog te spannend. Maar hey, ik ben een kitten! Ben er zeker van dat als ik 2 weken bij een vast baasje woon dit helemaal weg is! En ik niks liever zal doen als knuffelen. Dus wie wil mij adopteren? Even contact nemen met het Felix project. En wie weet ben jij binnenkort mijn baasje voor altijd!

   

Yena .., 09/2019, week 4

Is er misschien iemand die mij wil adopteren? Ik ben heel speels, en nieuwsgierig. Toen ik net in het asiel kwam, was ik een wild kitten. Ondertussen kan je mij aaien en knuffelen en ben ik helemaal opengebloeid door de goede zorgen hier. En hoe goed ik het hier ook heb, ik zou toch wat meer aandacht willen! Want ik speel echt heel erg graag! Kan jij mij dat huisje vol aandacht geven? Kom dan eens kennis maken met mij. Eerst even een afspraak maken, en dan zie ik jullie hopelijk snel!

   

Ying & Yang .., 09/2019, week 4

Laatst heeft hier al een foto en uitleg van mij gestaan. Ik werd gevonden met een bekkenbreuk. Ondertussen zijn ze er achter gekomen van waar ik kwam, en hebben ze ook mijn broertje gevonden! Ik ben dus niet meer alleen. We waren zo gelukkig om elkaar terug te zien! Door mijn bekkenbreuk moesten we eerst lang alleen in de kooi zitten, maar het miauwen en elkaar zoeken werd zo zielig, dat er toch maar aan de dierenarts is gevraagd of mijn broertje bij mij mocht. En nu zitten we weer zalig samen! Met mij gaat alles gelukkig de goede kant op. Ik eet goed en kan de kattenbak goed gebruiken. En sinds mijn broertje terug bij mij zit, is deze ook minder bang. Toen hij alleen zat had hij liever geen aaikes of knuffels. En nu vindt hij dat helemaal niet erg meer!
Mensen die interesse hebben in ons beide, kunnen al eens komen kijken. Ook kan je ons al bespreken!
Tot gauw, hé,

   

Tommy .., 09/2019, week 4

Mijn naam is TOMMY Ik zit in het asiel omdat teruggaan naar waar ik gevangen ben geen optie is. Ik ben geboren in een nest van 4 katten, Waarvan er 3 zijn aangereden. Eentje is spijtig genoeg gestorven door de aanrijding. Dan heb je mijn broertje Emiel, ook aangereden, hij leeft gelukkig nog! Maar heeft wel wat over gehouden aan zijn ongeluk. Hij heeft problemen met zijn blaas... En ikzelf ben ook aangereden, ik had meer geluk, want ik heb er niks aan overgehouden. Ik ben heel erg tam en lief, net als mijn broer Emiel! Wij zijn zo'n zachtaardige karakters, houden van aandacht en knuffels. Liefst zou ik samen met mijn broer geplaatst worden, maar blijkbaar hebben mensen hem liever niet met zijn blaasprobleem in huis. En nu hoor ik jullie denken en wat is er dan gebeurt met ons 4de familie lid? Deze loopt wel nog altijd op ons oude plaatsje. Niet omdat ze hem niet willen vangen, maar hij is een verwilderde kat. En laat ons eerlijk zijn, als wij de tamme katten al amper een huisje vinden? Hoeveel kans maakt hij dan? En de rest van zijn leven hier in het asiel in een kamer moeten doorbrengen, dat is ook geen leven. Maar we dwalen af, moest er iemand mij een huisje willen geven, misschien met mijn broer erbij? Twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op! We wachten hier geduldig op jullie!

   

Dina .., 10/2019, week 1

DINA, het mooie superschattige schildpadpoesje van een 5 maandjes, vond helaas nog geen thuis. Geen enkele reactie kreeg ze op onze post van wel een maand geleden. Dina is echt een super aanhankelijk meisje dat haar aandacht zelf komt opeisen. Een enorm speels actief poesje dat zeker nood heeft aan een vriendje of vriendinnetje waar ook nog wat pit in zit. Heb jij een poes thuis die snakt naar een speels vriendinnetje? Dina is de perfecte match! ...en in Duitsland zegt men dat schildpadpoezen geluk brengen...

   

Mien & Stien .., 10/2019, week 1

Dit schattige zusjesduo gaat op zoek naar haar eigen plekje. Na een moeilijke start van Mien, is ze er helemaal bovenop. 2 leuke speelse poesjes van een 4tal maandjes oud. nieuwsgierig, speels, maar ook aanhankelijk. Wie heeft een leuk plekje voor hun?

   

Lance.., 10/2019, week 2

Ik ben een enorme speelse kat die houdt van wat aandacht! Als de vrijwilligers ons komen verzorgen, ben ik als een van de eerste om in de weg te lopen :-) Alles voor een klein beetje aandacht! Ik kan ook goed met de andere katten opschieten en ben vriendelijk voor iedereen. Maar zo'n kamer in een asiel begint op den duur toch te vervelen, dus wil jij mij een eigen thuis geven, met alle aandacht? Kom dan zeker kennis maken met mij!

   

Luca & Freya.., 10/2019, week 4

Hallo iedereen,
Kennen jullie ons nog, LUCA en FREYA? Wij waren niet gewenst op de plaats waar we geboren zijn. En zoveel tijd later zitten we nog in de opvang! Dit geeft ons het gevoel dat we nergens welkom zijn. Intussen zijn wij helemaal opengebloeid. Mijn zus laat zich aaien en ik speel soms nog de stoere jongen. Maar af en toe wil ik ook wel eens genieten van die aaikes en aandacht, dus dan laat ik de verzorger mij ook eens aaien en opnemen!
Is er echt helemaal niemand die ons wel zou willen adopteren? Niemand wil zijn leven in een asiel slijten. Dus neem snel contact op met het Felix Project. Wij wachten vol ongeduld op een lief baasje!

   

Silvie.., 10/2019, week 4

Ik zit samen met nog heel veel katten toch al een lange tijd in het asiel. Ik ben een heel rustige kat, die liefst wat op haar eigen is. Ik heb niet echt een ander kattenvriendje nodig, maar ik vecht er ook niet mee. Dus moest je toevallig al een kat hebben, en toch interesse hebben in mij, dan is dat helemaal geen probleem. Hier in het asiel zitten ik tussen veel meer katten en dat gaat gewoon heel goed. Een rustige huisje zou ideaal zijn voor mij, daar ik het liefst eet en slaap. Dus heb jij een plekje voor mij bij jou thuis? Twijfel niet en neem contact op met het Felix Project, en dan ontmoeten we elkaar snel!

   

Ade & Kalhi.., 10/2019, week 4

Zoek jij twee lieve speelse schattige katjes? Dan zijn wij echt iets voor jou! Wij zijn samen met ons broertjes en zusjes gevangen. We waren met 4, en 2 van ons hebben gelukkig al een huisje gevonden! Wij zouden graag samen blijven, omdat we erg graag met elkaar spelen, en geef toe, jij zou toch ook liever samen met je familie blijven, zeker in zo een spannende situatie als een nieuw baasje/huisje zoeken en hopelijk ook vinden. Wij zijn echt helemaal tam en gek op aandacht en knuffels... en nog jong en lekker speels! Dus wil jij ons een huisje geven en lekker met ons knuffelen en spelen? Neem dan nu je kans!
Tot snel,

   

Frits & Freddy.., 11/2019, week 2

Wie geeft onze 2 exopvang kittens een nieuwe thuis. Ivm grondige redenen kunnen ze niet blijven bij de huidige adoptanten. 2 katers geboren eind maart 2019! Lief, speels en aanhankelijk!

   

Captain & Morgane.., 11/2019, week 2

Deze 2 leukerds zijn op zoek naar hun eigen plekje. Natuurlijk een plekje voor hun 2 want broer en zus zijn niet te scheiden. Met hun leeftijd van een half jaartje oud kennen ze de kattenwereld al perfect. Lekker spelen... knuffelen en slapen.

   

Ruby.., 11/2019, week 2

RUBY is het zusje van Tommy. Een 5 maand oud kattinetje. Avontuur, springen, rennen. Ruby vindt het helemaal super! Graag de touwtjes in handen. In het begin kijk ik even de kat uit de boom maar eenmaal je met me begint te spelen ben ik verloren. Ruby te plaatsen bij een andere kat of bij Tommy, Sid of Floortje.

   

Tommy... 11/2019, week 2

TOMMY is de naam, een mooie kater van een 5 maandjes oud. Aandacht daar geniet ik volop van. Even lekker knuffelen en erna weer wat spelen met de andere katjes vind ik leuk. Tommy wordt geplaatst bij een andere kat of samen met een kitten van bij het opvanggezin, dat zijn Sid, Floortje, of Ruby.

   

Dahlia... 11/2019, week 2

Hallo, Ik ben DAHLIA, Nee, ik ben geen kitten meer, maar ook ik verdien toch een huisje? Ik ben al een oude dame die al veel heeft meegemaakt. Na mijn leven lang zwerfkat te zijn geweest hebben ze mij binnen gebracht omdat ik oorkanker had. Is alles weg van de kanker? Dat weet je nooit natuurlijk. Maar ik voel me momenteel heel goed. En ik eet heel goed! Ik heb nog heel wat mooie momenten voor mij, maar helaas hier in het asiel is het gewoon echt te druk voor mij. Ik verdraag geen andere dieren rond mij. Ik kan mij dan zo opjagen dat ik moet overgeven van de stress. Ik ben hier echt niet gelukkig. En zie het niet zitten om hier nog lang te moeten blijven. Heb jij misschien een plaatsje voor mij? Ik slaap heel veel, dus je hebt echt geen last van mij. Mijn leven bestaat echt uit eten en slapen. Geef me een kans! En neem contact op met het Felix Project. En misschien maak jij mijn leven weer een stuk beter!

   

Floortje.., 11/2019, week 4

Ons mooi FLOORTJE vond nog geen thuis. Haar nestgenootjes zijn al allen geplaatst. Jammer toch... en waarom... omdat ze wat meer tijd nodig heeft om ons te vertrouwen... Maar dan kan ik nu alleen maar zeggen dat Floortje meer op haar gemak is. Ze laat zich al goed strelen door de opvangmama. Gewoon een kwestie van tijd dus... Wie geeft haar de kans? Ze verdient dit ook zo hard als haar broers en zussen.

   

Vonda.., 11/2019, week 4

VONDA is een dame met pit, niet dat ze niet lief is, want integendeel ze geniet van alle aandacht die ze krijgt en doet niks liever dan knuffelen, maar ze weet gewoon wat ze wi, en dat is baasje en huisje dat ze niet moet delen met andere katten. Wie kan haar ook ongelijk geven, wie wil er nu niet een baasje voor zichzelf en een thuis waar ze naar hartelust kan spelen? Vonda is gevonden op een parking in een bos, hoe ze hier terecht kwam blijft een grote vraag voor ons en ook dat niemand haar mist kunnen we niet snappen. Ondertussen is Vonda helemaal klaar voor een nieuwe thuis. Wil je haar graag ontmoeten aarzelen dan niet en maak een afspraak om kennis te maken.

   

Adam.., 11/2019, week 4

Hallo daar! Ze noemen me hier het Chineeske, maar ik kom echt niet uit China hoor! Nadat ik een oogoperatie heb gehad, hebben ze al mijn rimpels glad getrokken en zie ik er nu een beetje anders uit. Ik ben dan ook een +10-kat en dan is er wat werk aan natuurlijk om de looks te blijven houden. Maar de koude dagen zijn er weer en het liefst van alles wil ik iemand lekker warm houden, veel knuffels geven en dan lekker op schoot in slaap vallen. Een echte knuffelchinees, zeg dan maar. Heb jij die warme schoot voor mij waarop ik heerlijk kan wegduiken? Laat het me snel weten!

   

Jacks.., 11/2019, week 4

JACKS is een enorme lieve, sociale en aanhankelijke kater van vier jaar oud. Zijn dagen brengt hij het liefst door met lekker eten, goed slapen en héél veel knuffels. Hij volgt je nieuwsgierig doorheen het huis, komt bij je liggen en wordt graag opgetild en vertroeteld. Al dat liefdevolle gespin heeft ondertussen geleid tot een beetje overgewicht, maar dat deert hem niet, die dieetkorrels vindt hij even lekker. Wordt jij zijn nieuwe beste vriend? Hij is gecastreerd, gechipt en ingeent. Hij verblijft NIET bij ons. We helpen zoeken. Interresse belt op 0473 551698.

   

Kai & Nya.., 11/2019, week 4

Zijn ze niet prachtig? Dit knappe duo gaat op zoek naar hun foreverHome! Via onderstaande link kunnen jullie meer over dit leuke duo te weten komen... Jaja, ze hebben hun eigen Facebook-pagina (aangemaakt door hun opvangmama) Zeker de moeite om een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een leuk duo.
https://www.facebook.com/Het-grote-avontuur-van-Kai-en-Nya…/