logo

Disclaimer

Hoewel vzw Het Felixproject zich inspant om de kwaliteit te verzekeren van de informatie op deze website (hetfelixproject.be) aangeboden, geeft zij geen enkele waarborg omtrent de juistheid of de opvolging van deze informatie.
Vzw Het Felixproject kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een publicatiefout of enige andere fout die invloed heeft op de inhoud van deze site.
Vzw Het Felixproject is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het bezoeken van websites via links, aangeboden op deze website.
De gegevens die je via deze website en vzw Het Felixproject vindt, zullen niet verkocht worden.
Aangezien het doel van vzw Het Felixproject o.a. is dierenleed aan de kaak te stellen en zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van wanpraktijken met betrekking tot dierenleed, zijn hieraan gerelateerde tekst en afbeeldingen op deze website vrij te gebruiken zonder beperking en voorwaarde, tenzij anders vermeld. Bronvermelding met link wordt echter bij deze ten zeerste geapprecieerd.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met gegevens en / of documenten die via elektronische post worden meegedeeld.

Vzw Het Felixproject,